| KANDIDATURE... | |
|
|
|
Author | Message |
---|
assassin Guest
| Subject: Re: KANDIDATURE... Sun Jun 08, 2008 12:34 am | |
| htio bih uci u savez...aktivan sam igrac, igram na serveru1(samo 1 mjesec), na serveru 1,2,3 na balkanskom i server2 na engleskom.... na acc od traviana sam 24h po statistikama sam 1820 i svaki dan odem za gore za najmanje 2-5 mjesta....sada vasa volja hocete primiti moju kandidaturu... |
|
| |
joe smet Guest
| Subject: Re: KANDIDATURE... Sun Jun 08, 2008 4:13 am | |
| Evo ja sam vistaphreak s s1 igram u syn-B savezu dobio sam jucer ovaj acount od opanka zla! pa evo zelio bi uc u D.M.P.G. imam jedan acc scorpy u wingu |
|
| |
Cleopatra
Posts : 76 Join date : 2008-05-26 Age : 41 Location : StidnaDlaka
| Subject: Re: KANDIDATURE... Sun Jun 08, 2008 1:13 pm | |
| - Bir wrote:
- Evo ja se kandidaturiram ili kak se vec pise za wing...nisam bas poznat na s1 makar sam na starom accu bio jako dobar sa Hemerom...ž
na s1 mi je nick Bir...
na s3 isto Bir pozvan si u wing dobrodošao | |
|
| |
Cleopatra
| Subject: Re: KANDIDATURE... Sun Jun 08, 2008 1:16 pm | |
| - assassin wrote:
- htio bih uci u savez...aktivan sam igrac, igram na serveru1(samo 1 mjesec), na serveru 1,2,3 na balkanskom i server2 na engleskom.... na acc od traviana sam 24h po statistikama sam 1820 i svaki dan odem za gore za najmanje 2-5 mjesta....sada vasa volja hocete primiti moju kandidaturu...
primljen si u wing dobrodošao | |
|
| |
xhetb Guest
| |
| |
Cleopatra
| Subject: Re: KANDIDATURE... Tue Jun 10, 2008 3:06 pm | |
| - xhetb wrote:
- hej primite me ja sam dobra s kingpinom a on je u savezu...pa ja idem za njim....imam na s2 svoj savez
primim te al moram te sad malo metnut u wing,jer sad neam mjesta posaljem ti sad poziv | |
|
| |
crobir Guest
| Subject: Re: KANDIDATURE... Wed Jun 11, 2008 7:33 am | |
| sry neko mi je shako acc
pa mozete povuci pozivnicu
prijavljujem se za wing..sad a imam mislim 20popa
ime crobir |
|
| |
Best NaC Guest
| Subject: kandit milka ;) Wed Jun 11, 2008 7:50 am | |
| evo da ja slozim neku prijavu u biti usao bi u savez. imam 15 god,aktivan sam korisnik,igram sva tri servera s1 synborn s2 newborn s3 - imam cca 120 populacije nadimak je "Best NaCCist" koordinate 3|6 i to je to.. |
|
| |
kingpin
| |
| |
Cleopatra
| Subject: Re: KANDIDATURE... Thu Jun 12, 2008 3:27 pm | |
| - kingpin wrote:
- xhetb wrote:
- hej primite me ja sam dobra s kingpinom a on je u savezu...pa ja idem za njim....imam na s2 svoj savez
ovo još nisam doživio...hehehehe
presmiješno... da da glavno da je mala u wingu i to s dva acca hahaha je lolčina | |
|
| |
ulazak Guest
| Subject: ulazak Mon Jun 16, 2008 2:46 pm | |
| POZDRAV! Ja bi usao u vas savez,iskusan sam u igri Travian. Server 1:pm12 Server 2: petarm12
molim da mi se javite.... |
|
| |
Cleopatra
| Subject: Re: KANDIDATURE... Tue Jun 17, 2008 4:50 am | |
| - ulazak wrote:
- POZDRAV!
Ja bi usao u vas savez,iskusan sam u igri Travian. Server 1:pm12 Server 2: petarm12
molim da mi se javite.... a koji ti je nika na s3??? | |
|
| |
Egerija Guest
| Subject: kandidatura :) Tue Jun 17, 2008 6:09 am | |
| Haj, društvo! U Vašoj sam blizini i voljela bih biti dio Vašeg Saveza, naravno ako smatrate da sam toga vrijedna Uglavnom nisam zabušant i volim raditi u team-u a Vi mi se činite vrlo ok Poz od Egerije |
|
| |
crobir
| Subject: Re: KANDIDATURE... Wed Jun 18, 2008 6:12 am | |
| evo ja se prijavljujem....
nisam bas poznat sa s1 ni ne igram bas nick mi je tamo Bir,dobar sam si s Hemerom(FIN) na s3 mi je nick crobir i ja bi se prijavio za wing imam malo popa ali razvijam vojsku | |
|
| |
gost Guest
| Subject: Re: KANDIDATURE... Wed Jun 18, 2008 3:47 pm | |
| pozdrav cijeloj ekipi, a naročito onima iz syn-ekipe sa s1, interesira me jedna stvar, kako to da je ponajbolji igrač saveza prešao u konkurentski savez The Dark? Naravno svi znate o kome pričam....
pozz |
|
| |
caesar
| Subject: Re: KANDIDATURE... Thu Jun 19, 2008 9:44 am | |
| - gost wrote:
- pozdrav cijeloj ekipi, a naročito onima iz syn-ekipe sa s1, interesira me jedna stvar, kako to da je ponajbolji igrač saveza prešao u konkurentski savez The Dark? Naravno svi znate o kome pričam....
pozz prvo - u pravu si da je ponajbolji... drugo - zakaj mislis da je konkurentski?? ZGfreak | |
|
| |
pm12 Guest
| Subject: Ulazak Wed Jun 25, 2008 4:16 pm | |
| POZDRAV! Imam veliko iskustvo u igri Travian,igram na serveru 1 i 2...Moji nickovi:s1: pm12,s2: petarm12... Volio bih uci u vas savez...Aktivan sam clan... Vidite da po populaciji rastem... Molim da mi odgovorite i razmotrite moju zamolbu u savez... Hvala unaprijed! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: KANDIDATURE... | |
| |
|
| |
| KANDIDATURE... | |
|